2016-12-07 00:55:59• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Nem mindennapi ajánlatot kaphat

Napi horoszkóp december 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold kedvezőtlen fényszögben áll a Szaturnusszal. Ma nem lesz ideje a lazításra! Ha szorosan követi a napirendjét, minden feladattal végezni tud. Délután egy jó hír meglehetősen felvillanyozza!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A párjával való reggeli veszekedés az egész napjára rányomja a bélyegét. Keserű szájízzel válnak el, egyikőjük sem tud engedni a vélt igazából. A munkahelyén csendes a légkör, az év végi hajrában mindenki elmélyülten dolgozik. Terelje el ön is a figyelmét a rossz kedvéről a koncentrált munkával!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Kezdje ráérősen a napot, szerencsére semmi nem sürgeti. A közlekedésben viszont legyen óvatos, a bolygóállások is balesetveszélyt jeleznek. A munkahelyén a rutinfeladatok veszik el minden idejét. Ha unalmas a napja, dobja fel az estéjét egy randevúval! Egy kollégája, vagy újdonsült ismerőse szívesen találkozna önnel.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A mai nap a magánéletében hoz szerencsét, és nemcsak a párkapcsolata alakul jól, hanem egy régi haragosával is kibékülhet. A munkahelyén viszont váratlan nehézségekkel kell számolnia.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Sok okos, használható információt hall. Ezek hatására változtat egy korábbi, biztosnak hitt tervén. Munka után tegyen egy nagy sétát kedvesével, közben néhány karácsonyi ajándékot s beszerezhetnek.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ügyeljen az egészségére, főleg arra, nehogy megfázzon! Jól teszi, ha mára időzíti néhány karácsonyi meglepetés beszerzését. Jelentős árengedménnyel juthat most hozzá néhány ajándékhoz!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Egy barátja tanácsért fordul önhöz. A problémáját most nemcsak meghallgatja, hanem segíteni is tud rajta. Ráadásul beszélgetés közben arra is rájöhet, a saját elintézetlen ügyeit hogyan oldhatná meg.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ne higgye, hogy a siker csak úgy magától jön, önnek is tennie kell az előrelépés érdekében. Ha lehetséges, ne vesszen össze a párjával az anyagi problémák miatt, valószínűleg amúgy sincs igaza, amikor őt okolja!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold kedvezőtlen kapcsolatban áll a Nyilas jegyében álló Szaturnusszal. Csalódik valakiben, akivel üzleti kapcsolatban áll, valószínűleg anyagi veszteség is éri az ügy miatt. Máskor fontolja meg jobban, kivel szövetkezik!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Olyan híreket kaphat, melyek hallatán nyugtalan pillanatokat élhet át. Később aztán kiderül, hogy amit hallott, annak nagyobb a füstje, mint a lángja. Őrizze meg hidegvérét!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma egyáltalán nem fog nehezére esni, hogy a többiekre partnerként tekintsen, ne pedig vetélytársként, ezért aztán nagyon szívesen dolgoznak együtt önnel. Este a kedvese kellemes meglepetéssel készül.

Halak: II. 19. - III. 20.
Nem mindennapi ajánlatot kaphat, amely első hallásra vonzónak tűnik. Ám fontos lenne, hogy meggyőződjön róla, vajon nem átverés-e az egész… Kérje ki hozzáértők tanácsát is!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: